We hope you enjoyed the CAEP Summit! Please take a minute and tell us how we did! Click here to fill out our Conference evaluation! External Link Icon opens in new window or tab
Getting Started provides information about getting into the schedule and accessing sessions.
- You must be a registered participant to access the presentations. Use your email address and the password you created to access any of the sessions under Schedule or Schedule at a Glance.
- Forgot your participant password? Use the “Forgot Password” link and follow the instructions.
- The Schedule is laid out by each day. Use the tabs and filters on the Schedule page to refine what you may want to attend.
- CAEP TAP has built in 10-minute breaks in between sessions. Please review the schedule for full details.
- Please join us during the dedicated exhibitor time, the networking event, and other networking opportunities.
Thank you for attending CAEP Summit 2023! We will see you again next year!
Schedule at a Glance
Abstracts of each session are posted on the schedule page. To read full descriptions, select the title to see additional information. (Note: All times are PST.)
Tuesday, October 24, 2023
- Registration, Breakfast and Exhibitor Time - 7:30am to 8:50am
- Opening Session - 9:00am to 10:30am
- Session 1 (60 minutes) - 10:40am to 11:40am
- Exhibitor Block / Transition to Lunch - 11:40am to 12:00pm
- Hosted Lunch - 12:00pm to 1:00pm
- Session 2 (90 minutes) - 1:10pm to 2:40pm
- Session 3 (60 minutes) - 2:50pm to 3:50pm
- Session 4 (60 minutes) - 4:00pm to 5:00pm
- Get to Know Your Noncredit Colleagues - Networking Event Open to All! - 5:30pm to 6:30pm
Wednesday, October 25, 2023
- Breakfast and Exhibitor Time - 7:30am to 8:50am
- CAEP Address - 9:00am to 10:00am
- Session 5 (90 minutes) - 10:10am to 11:40am
- Exhibitor Time and No-Host Lunch - 11:40pm to 1:00pm
- Session 6 (60 minutes) - 1:10pm to 2:10pm
- Exhibitor Time - 2:10pm to 2:40pm
- Session 7 (90 minutes) - 2:50pm to 4:20pm
- CAEP Networking Event - 4:45pm to 6:45pm
Thursday, October 26, 2023
- Breakfast and Exhibitor Time - 7:30am to 8:30am
- Session 8 (60 minutes) - 8:40am to 9:40am
- Session 9 (60 minutes) - 9:50am to 10:50am
- Session 10 (60 minutes) - 11:00am to 12:00pm
- Closing - 12:10pm to 12:40pm
CAEP is Social!
Share your CAEP Summit moments on social media - tag us on Twitter External Link Icon opens in new window or tab,Facebook External Link Icon opens in new window or tab, and LinkedIn External Link Icon opens in new window or tab.
Add the hashtags #CAEPSummit23 #AdultEDU #AdultEducation #EdTech
And, you can always use the convenient buttons at the bottom of every page on our website to access all of our social media sites.